Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Ermelo
Dr. Holtropstraat 12
3851 JK ERMELO

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Ermelo úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Over Ermelo

Over ons

úw topSlijter, 100% vakmanschap

Als Whiskey en Wijn liefhebbers mogen we u met trots verwelkomen in onze slijterij aan de Dokter Holtropstraat 12 te Ermelo, we bezitten een rijk en uitgebreid assortiment Whiskey`s, Wijnen, Cognac en een uitermate brede range aan binnenlands en buitenlands gedistilleerd. Daarom hebben wij ook gekozen voor de formule topSlijter vanwege zijn onderscheidenheid en goede kwaliteit/prijs verhouding in hun exclusiviteiten, zo kunnen we voor u nog meer het verschil maken. 

úw topSlijter bestaat uit een samenwerkingsverband van ca.100 zelfstandige slijters. Hiermee is úw topSlijter de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van hun eigen naam met toevoeging úw topSlijter geven de leden duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten. Echte vakmensen die staan voor hun vak.

De topSlijters zijn speciaalzaken, die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij úw topSlijter ook een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

Of u nu een drankje zoekt voor bij een diner, gezellig met vrienden, of gewoon op de bank, úw topSlijter heeft voor u een bijpassend advies.
Ook voor feesten, partijen en evenementen heeft úw topSlijter alles in huis. Niet alleen de dranken, maar ook de verdere benodigdheden en adviseringen over de juiste invulling van uw feest maken het geheel compleet.
Zoekt u een cadeau voor een verjaardag, jubileum, of zomaar? úw topSlijter heeft het, of maakt voor u een verrassend geschenk op maat.
úw topSlijter denkt graag met u mee en biedt u nèt iets meer.

De lokale betrokkenheid en interesse maken hem nèt even anders.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van acties die nog gaan komen? Ga dan naar uw (dichtsbijzijnde) lokale topSlijter via de kaart en schrijf u in. Dan mist u niets meer.

Wij heten u van harte welkom op de Dokter Holtropstraat 12 te Ermelo, 0341 493272, info@topslijter-ermelo.nl